PHOTOGRAPHER
KURSUS FOTOGRAFI BENGKEL PHOTOGRAPHY PHOTOGRAPHY WORKSHOP
By: Adhadi Mohd Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Sunday, 16-Mar-2008 23:41 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pernikahan Emran & Herniza

 
 
 
View all 48 photos...
Sekitar majlis pernikahan Emran & Herniza di Kuala Pilah Negeri Sembilan.
The photographer : Adhadi Mohd, Ismail.


Sunday, 24-Feb-2008 20:23 Email | Share | | Bookmark
Mmmm... who else?

 






Wednesday, 20-Feb-2008 20:34 Email | Share | | Bookmark
The rubber estate next top model....

walking the isle...
next top model
jgn marah yer herniza... gurau jerk...

lama betul herniza plan wedding dia. Dah plan nak amik gambar kat sri menanti.. last minute, rasa sri menanti jauh sangat la pulak. I come up with suggestion untuk bergambar dalam kebun getah... memang pelik jugak lah.. but of course i got some plan with how the final image will look like.

tak perlu tunggu autumn in new york.. autumn kat kuala pilah pun cun jugak...




Sekiranya majlis pernikahan anda di kampung, parit buntar mahupun parit lapis seri dalam, siapa kata gambar anda tak boleh jadi menarik, tak perlu lagi shoot tangan buat bentuk love... mari ambil gambar yang sebenar, unleash your beauty, capture your wedding real story, candid or portrait, I shoot all, anything interesting (or very not interesting) will surely get captured. You can call me wedding photojournalist, you can call me portraitist or you can call me sport photographer, in the end, I am just the photographer of your big day. And my ultimate task is to deliver beautiful photographs that you can relate to your family bond, to your heart, to your soul, right after your wedding.

Now, if you haven't, this is your chance to hire me, with my shooting fee masih lagi around as low 1k per event* ..... very affordable lah, for those who can lah. For those who cant, dun worry, can negotiate. And with me, can do monthly installment, 1x 3x, 12x, 24x**, no interest fee. You can pay by cash, by online banking, by credit card, or paypal. I dont really mind how you pay, as long as u pay the fee lah.

I think it is worth to mention, during my assignment, I work like a photojournalist. I prefer not to direct, stage or interfere with your event. Sometimes, I will do some re-arrangement on group photo if I sense it is required. And of coz, I will help you pose to make sure only the very best and natural look of you will be captured during your formal pose session, if you want the posing2 lah. Or you can start to get crazy with your fren, do whatever pose you want and i will photograph you like a star!!!!...

You can have your final images unedited, edited or highly graphically enhanced. You can have it in CD, in sticky album, custom album, small or large, just meet me, and we can discuss to make sure you get the best result, as what you have in mind, with my little creativity.


*exclusive album. shoot only
** Must cover 50% before first shooting



Tuesday, 19-Feb-2008 20:10 Email | Share | | Bookmark
cute.....

Gambar ni di ambil 7 jan lepas. Puteri kepada kawan lama syed dan gee. Gambar ni tak ada sebarang editing. memang ambil black & white dari D80 dan guna iso1600-3200. yet still blur sket2, takpe lah.. yang penting nampak jelas kecomelan anak gee dan syed ni.



Monday, 11-Feb-2008 19:44 Email | Share | | Bookmark
:P

 



Gambar ni di ambil baru jer sehari dua yang lepas, masa saya sedang bertugas di kuala pilah. Photographer di dalam gambar ini adalah rakan kepada pengantin, Somehow, saya ternampak beliau mengacah anak beliau untuk mengambil gambar.

Maybe masa saya shoot gambar anak2 saya, saya kelihatan sepert ini.



[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net