PHOTOGRAPHER
KURSUS FOTOGRAFI BENGKEL PHOTOGRAPHY PHOTOGRAPHY WORKSHOP
By: Adhadi Mohd Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 5-Jun-2008 21:51 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Eryani

 
 
 
View all 20 photos...
lama dah gambar ni. baru ada kesempatan nak letak gambar eryani yang jelita nih.


Monday, 2-Jun-2008 06:01 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pernikahan Fayza

 
 
 
View all 16 photos...
Majlis di adakan di masjid keramat AU5.





Sehingga tarikh 18 August 2008, saya tidak dapat mengambil assignment wedding photography yang baru kerana hendak menyiapkan semua album yang tertunggak. Booking hanya dibuka untuk tarikh 18 august dan ke atas.

December masih kosong, harap book segera, sebelum kehabisan tempat.

Harap maklum.
Terima kasih.


Thursday, 29-May-2008 04:08 Email | Share | | Bookmark
Bengkel Photoshop & Lightroom 14 & 15 June 2008

 


Objektif bengkel ini adalah untuk membantu meningkatkan produktiviti jurugambar-jurugambar tempatan dan meningkatkan kualiti output melalui peningkatan proses post processing. Isi kandungan kelas adalah 70% teknik terkini dan perisian-perisian tambahan yang akan membantu mempercepat semua proses dari pemilihan gambar, katalog, penyuntingan asas, penyuntingan sukar, dan proses pembuatan album.


Tarikh : 14 & 15 June 2008
Masa : 9.00 Pagi - 5 petang
Tempat : Sepakat training center (computer lab), Megan Avenue Jalan Tun Razak.
Yuran : RM500.00
Nota : Disediakan - langkah demi langkah

Sasaran peserta :
1. Jurugambar perkahwinan
2. Jurugambar portrait
3. Jurugambar yang ingin mempercepatkan workflow
4. jurugambar yang ingin mempercepatkan editing dan mendapatkan hasil yang lebih menarik dan lebih professional.

Turut disertakan:

1. Percuma actions-actions photoshop untuk mempermudahkan kerja anda. Walaupun setelah tamat kelas, anda hanya perlu jalankan action untuk mendapatkan hasil seperti yang diperolehi didalam kelas.
2. Photoshop brushes & background template percuma.
3. Perisian percuma (trial dan freeware)
4. Nota lengkap berbahasa melayu.
5. Sijil penyertaan.

Booking : RM100 atau RM250, bank-in kepada
a) CIMB Bank : 14260067469523 (Md Adhkhadi Mohd)
b) Maybank : 164052272599 (Md Adhkhadi Mohd)

kemudian sila SMS
BENGKEL LR & PS | NAMA | NickName | Jumlah Bayaran | Tarikh & Mas | No telefon | Email |

kepada 0162371946 atau 0123076857

Bayaran penuh boleh dibuat selewatnya seminggu sebelum tarikh kelas bermula.


Tinggal 3 tempat kosong


Wednesday, 21-May-2008 11:25 Email | Share | | Bookmark
Azmin & Dzuhana, Dewan MBSA Shah Alam

 
 
 
View all 23 photos...
PEACEEEE!!!!







Thursday, 15-May-2008 21:04 Email | Share | | Bookmark
Majlis Azmin & Aisyamastura - Reloaded

sodap
malu-malu
intim
View all 5 photos...
Majlis ni, memang dah agak lama. Hampir 2 1/2 bulan. Album pun baru jer siap kerana banyak process yang saya buat untuk memastikan gambar-gambar yang diprint cuma yang terbaik.

Untuk sesetengah pelanggan saya, mungkin ada yang tidak sedar bahawa dengan setiap album, saya ada beri satu lagi softcopy gambar, samada dalam DVD lain, atau dvd yang sama dengan main softcopy tetapi dalam folder yang berlainan. Kalau anda tak pernah buka folder atau DVD ini, saya harap anda luangkanlah masa tengok isi kandungannya.

Untuk proses pembuatan album, kriteria pemilihan gambar saya ada berlainan sedikit dari orang lain. Kriteria yang saya gunakan biasanya adalah berdasarkan cerita dan mesej dalam gambar. A trigger happy I am, biasanya saya produce sangat banyak gambar dalam setiap event. Bukan kerana saya tak pandai ambil gambar dan perlu ambil berulang-ulangkali tetapi saya memang suka ambil gambar. Setiap moment, kadangkala, perlukan berlainan frame dan angle untuk mendapatkan mesej yang lebih jelas.

Oleh kerana jumlah gambar yang banyak, kadangkala ada gamabr yang betul-betul saya suka tapi tidak dapat saya pilih untuk print kerana jumlah pesanan cetakan yang terhad. Jadi banyaklah gambar yang hanya terperap dalam folder Extra. biasanya 4x lebih banyak dari jumlah selected. Antara gambar yang akan terperap macam yang dibawah, sayang rasanya kalau pengantin tak realized ada moment-moment yang sungguh bermakna macam ini dalam CD.

Oleh kerana itu juga, saya akan buat package baru untuk pelanggan saya. Saya mahu pelanggan saya dapat lihat semua gambar-gambar ini tanpa membebankan poket mereka. Apa pakej baru saya? itu kena cerita by appointment lah.. Anda pasti tergezut.



So.. hubungi saya, bila-bila masa, di 016 2371946 atau 012 3076857 dan set appointment sekarang. Apa pun lingkungan budget anda, kecil atau besar, pasti ada sesuatu yang boleh saya tawarkan untuk anda.





[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net