PHOTOGRAPHER
KURSUS FOTOGRAFI BENGKEL PHOTOGRAPHY PHOTOGRAPHY WORKSHOP
By: Adhadi Mohd Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 17-Jan-2007 17:46 Email | Share | Bookmark
Majlis Akadnikah & Persandingan Adi & Sue (TJ)

sentuhan yang paling sweet pada hari tu... :)
syukur, aku dah kawen...
sob sob....
tersipu2 malu....
you look sooo ungu...
adi dalam pose macho
tangan shot...
tangan lagi
cool...
aik.. ada lagi gambar tangan?
asyik tangan je
termenung atas pelamin
kaki plak
nak asam pedas tanjung satu, mee bandung dgn KFC satu ye kak..
kau milikku.. haha
baskin & robin bergerak
Pakcik rock yang cool dengan membernye
adik rock...
yummy...
ntah bile la turn aku kawen plak..
more tangan?
apesal photographer asik amik gambar tangan?
ni le photographer nye...
adi datang nak claim hadiah terbesar dalam hidup dia...
pelamin yang bersejarah untuk pengantin..
pose comei pengantin baru
gambar tangan terakhir...
merenjis dan menepung tawar...
mana adi ni...?
pose ala2 english style...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Salam. Ni last update untuk season lepas, majlis terakhir dalam tahun 2006. Majlis ni diadakan di Alor gajah, Melaka, hanya beberapa hari selepas 'gelombang pertama' banjir melanda kawasan tu.
Alhamdullilah, majlis berjalan lancar dalam cuaca yang sangat baik.

Majlis ni memang sangat meriah, saya rasa cam kat kampung sendiri je. Dengan adanya DJ yang best dan selamba. Siap ada pertandingan dan ada hadiah tuu. ada plak orang jual aiskrim, ada pakcik rock, dan ada Misha omar nyanyi.. eheh.. serius, macam misha omar, suara dia power cam misha omar. Cuma nak komen ada pitching lari sket..

Tgk gambar2 ni, Adi macho ngan maintain orangnye.. tapi sebenarnya Adi dengan TJ ni selamba gile. hehe.. tgk balik gambar2 diaorang atas pelamin, rasa nak tergelak pun ada.. rasa cam nak letak seme gambar2 tu kat sini je....

Ok le.. kepada family TJ, especially yanty dan parent, terima kasih atas layanan baik yang diberikan.. ada 'berkat spesel' lagi. Terima kasih.. terima kasih..

to Adi & TJ.. enjoy pics ni sementara album tgh buat. Selamat pengantin baru dan beranak cucu.....


Peralatan yang digunakan untuk wedding ini:
Nikon D70 fitted with 50mm / 105mm
Nikon D50 fitted with 18-70mm
Sb800 & Sb600 in Creative Lighting System Mode.
Lightsphere & Omnibounce Light diffuser
Tripod & lite stand

Post Processing:
PhaseOne CaptureOne 3.7.3 for RAW workflow
Photoshop CS2 for images enhancement.
ACDSEE pro photo manager for image management.

Shooting style :
Wedding photojournalism & Classic/ Creative Potrait.


UNTUK TEMPAHAN DAN PAKEJ FOTOGRAFI PERKAHWINAN / NIKAH / SANDING / PERTUNANGAN
Sila Hubungi
Adhadi Mohd
Tel : 016 2371946
Email : adhadi@gmail.com
YM : adhadi@yahoo.com
MSN : adhadi@msn.com
Skype : adhadi.mohd








View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net