PHOTOGRAPHER
KURSUS FOTOGRAFI BENGKEL PHOTOGRAPHY PHOTOGRAPHY WORKSHOP
By: Adhadi Mohd Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 27-Nov-2006 10:39 Email | Share | Bookmark
Sharom & daliza.... 25, 26 Nov 2006

 
 
 
 
 
 
 
terlalu banyak cerita kalau nak diceritakan pasal wedding ni. Dari citer pasal kenal daliza masa kerja kat Heitech padu, sampai la kerja satu project kat raidah, pastu citer pasal 3 photographer yang turut sama memeriahkan majlis, dan juga mendera pengantin... hehe... citer dr fadzilah kamsah jadi ketua rombongan... dan keluarga besar daliza yang sporting dan mesra.. emm.. malas la nak citer.. tgk gambar jer la.. hehehe





lain lain gambar akan diupload di http://amazingpics.fotopages.com

Thanks to Yanty "daratista" yang datang dari taiping untuk mengshot sama. pada asbennya yang tolong jadik litestand dan pada uri yang turut sama "finding the light"....

korang memang besh... thank you.

Photographer : Adhadi Mohd
Equipment used : nikon d70 and D50, 2 speedlight. lightsphere.

For enquiry and booking :
Tel : 016 2371946
Email : adhadi@gmail.com
YM : adhadi@yahoo.com
Msn : adhadi@msn.com
Skype : adhadi.mohd



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net